Een goede socialisatie van uw pup
Het is van groot belang dat uw pup leert omgaan met verschillende situaties en dat u weet hoe u kunt reageren in bepaalde situaties. Socialisatie is de basis voor een prettige omgang tussen baas en hond en honden onderling.

Een pup is bij mij welkom vanaf het moment van plaatsing. Dit is meestal rond de 8 weken. Tot ongeveer 16 weken kunnen puppen op de puples komen. Als u twijfelt over de leeftijdbel mij dan, dan kijken we samen of uw pup op de puples kan komen. 
 
Tijdens de puppytraining komen aan bod
* a20170619 195801l uw vragen over uw pup
* zindelijkheid
* hoe speelt u met uw pup
* de voor- en nadelen van castratie
* de voor- en nadelen van diverse lijnen
* vachtverzorging
* bijtgedrag
* gehoorzaamheid
* spel tussen puppy's onderling (aan het eind van de les)
* wandelen aan de lijn
* voeding
* en nog veel meer! 
 

Mijn streven is om iedere les iets nieuws aan te bieden: kennis maken met  een "hindernisbaan", vuurwerk, een tunnel, enz. Ik wil u een brede en goede basis meegeven. Dit is zowel kennis van theorie en van praktijk.

Familie/kinderen/kennissen mogen altijd worden meegenomen. Dit is alleen maar goed voor de socialisatie van de pups.

Waar, wanneer, kosten
Op Nieuws staat altijd wanneer een pupgroep start. De trainingen vinden plaats in mijn eigen leslocatie* op de maandagavond en/of dinsdagavond en/of woensdagavond in Dokkum. De lestijden zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur en/of 20.15 uur tot 21.15 uur. De kosten bedragen € 100,- per 8 lessen van 1 uur. Inbegrepen bij de puppytraining is een zelfgeschreven cursusboek en een leuke puppytas van Royal Canin. Na afloop ontvangt u wat leuks, lekkers en een diploma :-). 

Heeft u een pup neem dan zo snel mogelijk contact op, want een goede start is een gouden start!

* De leslocatie is Holwerderweg 11 in Dokkum. Dit is het oude Enna Aerosolterrein. Dit is nu in gebruik genomen door de Fitnessfabriek, Kooistra.com, Pootjes en v.d.Veen autorijschool. Op het terrein hangt een groot grijs spandoek van www.pootjes.org / hondentraining.
Als u voor het gebouw staat, is het rechterhek de ingang naar mijn leslocatie. Gerekend vanaf de rotonde naar de Holwerderweg is het ongeveer na 15 meter rechtsaf. Gelijk na de Ford dealer is rechts een bushalte. Hierna de oprit naar de Ford dealer en gelijk hierna de oprit naar de leslocatie. De leslocatie is helemaal achteraan op het terrein: de middelste "garagebox".
 


Ervaring van de eigenaresse van Coco. Een "herplaats Chihuahua" die heel weinig gewend was.
Juni 2016. Bedankt voor de fijne lessen. We hebben er veel van opgestoken. Coco reageert nog steeds op honden, maar dat is niet meer dan logisch na 3 lessen. Het gaat wel een stuk beter! Ze heeft ook wat meer zelfvertrouwen buiten de deur gekregen. De mijlpaal was afgelopen woensdag toen ze voor het eerst een poepje buiten de deur deed. Dat heeft ze nog nooit gedurfd zolang ze bij me woont (sinds februari). Sinds een maand durft ze nu vaker plasjes buiten te doen en het eerst poepje was dus afgelopen woensdag. Ik heb meer oogcontact met haar nu ook. Al met al best grote stappen. Ik heb genoten van de lessen. Ik heb twee keer eerder in mijn leven een puppycursus gevolgd maar deze cursus van jou stak er met kop en schouders boven uit. Wat leerzaam, wat een informatie en wat breng je het innemend.
Mocht ik ooit denken weer een stuk hulp nodig te hebben met Coco dan kom ik graag terug.
 

Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top