Holwerderweg 9d
9101 PA Dokkum

Over Pootjes

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne. Vanaf mijn 17e jaar ben ik samen met vriendje Henk. Samen hebben we veel dieren over de vloer (gehad). Honden, katten, konijnen, muskuseenden en een Syberische eekhoorn. Bjna alle dieren zijn herplaatsers of zwervend aangetroffen.

Onze eerste hond was Joop, een Dalmatische hond. Hij was één jaar toen hij bij ons kwam. Wij waren zijn vierde baasje. Joop gromde al naar kinderen op TV. Joop is bij ons oud geworden.Daarna kwam Theo, een Hollandse X Mechelse herder. Hij was twee jaar toen hij bij ons kwam en wij waren zijn zesde baasje. Theo vond honden totaal niet prettig.  Theo is 12 jaar geworden.
Ik heb veel geleerd van mijn eigen 'moeilijke' honden. Leuk was dit zeker niet altijd, maar hierdoor begrijp ik mensen die een agressieve/'moeilijke'/lastige hond hebben. Op dit moment is er geen eigen hond, maar gelukkig zie ik wel veel honden :-).

Naast de honden zijn er (gevonden en herplaats)katten geweest. En de gedumpte konijnen of asielkonijnen wonen hier ook graag ;-). Gezellig met minimaal twee tegelijk en lekker veel ruimte. En eenden lopen ook rond: de mannen-muskuseenden en Indische loopeenden. Zij lopen vrij rond en hebben hun eigen vijver. De Sybirische eekhoorn is (met veel moeite) gevangen omdat hij het buiten niet zou overleven en Syb woont in een grote vogelvoliere bij ons binnen. 

Opleidingen en ervaring

 Pootjes steunt