Holwerderweg 9d
9101 PA Dokkum

Essentiële oliën

Wat zijn essentiële oliën?
Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen of andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren etherische oliën. 


Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel
Pure essentiële oliën worden onmiddelijk door de huid opgenomen en zorgen voor een reactie in het lichaam. Omdat het zulke pure oliën zijn, heb je weinig nodig. Veel essentiële oliën kunnen ook inwendig worden gebruikt om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. 


De oliën ondersteunen u, uw gezin en uw dieren
De olie is te gebruiken bij baby’s, kinderen, volwassenen, bij zwangerschap, paarden, honden en katten. 

De olie is toe te passen bij
lichamelijke en geestelijke klachten, allergieën, astma, stress, griep, pijnlijke spieren en gewrichten, hormonen, concentratie, spanningshoofdpijn, ADD/ADHD, tinnitis, en nog veel meer!
 
Waarom doTerra? 
doTerra (gift of the earth) maakt als enig essentiële oliebedrijf gebruik van het keurmeur CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®). Dit keurmerk geeft aan dat het om de meest pure oliën gaat. De destillatie van de planten gebeurt secuur en zeer voorzichtig. Wereldwijd worden de oliën verzameld. De planten zijn biologisch geteeld. De boeren oogsten de planten als de planten op hun sterkst zijn. Zuivere, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur: van kristalhelder, geel, oranje, groen tot diep blauw. 

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culteren gebruikt vanwegen hun medicinale en therapeutisch werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Uitleg en kosten
Als u bij mij olie koopt, dan geef ik er altijd een toelichting bij hoe te gebruiken en welke oliën in flesje zitten.
De kosten voor een flesje van 15 ml. zijn tussen de € 12,- en € 16,-. Dit hangt af van de oliën die in het flesje gaan. Het flesje kan naar u toegestuurd worden. De portokosten zijn voor u.
Doterra

Ervaringen
Kat Moortje
Het gaat heel goed met Moortje. Gisteravond spring ze heel soepel op de bank. En toen ik thuis kwam, zat ze in het hoogste mandje aan de muur. Dat had ze lang niet gedaan. Inmiddels is ze eruit geweest en er weer in gegaan. Dan springt ze van de bank in de onderste mand en gaat via de hangmat en de tv kast door naar een boekenkast en dan via de mandjes omhoog. Dat is een hele onderneming omdat ze al 19 of 20 is en ataxie heeft. Het is onvoorspelbaar dat ze dit kan.