Holwerderweg 11
Dokkum

Vervolgtraining

Voor puber- en volwassen honden

Voor klein, groot en oud: iedere hond is welkom.

Wat doen we?

Hieronder een overzicht van wat we zoal doen, maar deze lijst is veel te kort :-) Aan het einde van de les mogen de honden spelen met elkaar.


 

Behendigheid & Hoopers

Behendigheid is een hondensport waarin een hond met zijn geleider een parcours met hindernissen moet afleggen. Onderdelen zijn: tunnel, slurf, wip, a-schutting, kattenloop, breed, band, paaltjes (sla-lom), over (hoog), tafel (rust).

Met hoopers zijn de onderdelen: een tunnel, hooper en ton. Het heeft raakvlakken met behendigheid. Je leert de hond op verschillende manieren door en om deze onderdelen te lopen: https://www.youtube.com/watch?v=SewjPmMy8EU

We doen geen wedstrijden. Het is puur leuk voor u en uw hond. Bijkomend voordeel is dat u op leuke wijze een goede samenwerking – en dus controle – krijgt.
 

Speuren

Iedere hond kan speuren. Wij doen aan sleepspoor en als dit goed gaat wordt er bij vervolgtrainingen ook mensen gezocht. Heel leuk om te doen voor mens en dier.
 

Wanneer en kosten

Heeft u geen pupcursus bij mij gedaan, dan ontvangt u een zelfgeschreven cursusboek. Na afloop ontvangt u wat leuks, lekkers en een diploma :-). Interesse?