Holwerderweg 11
Dokkum

Hulp bij gedrag honden

Honden zijn prachtige wezens

Helaas gaat de communicatie tussen eigenaar en hond niet altijd zonder problemen en kunnen de dieren ongewenst gedrag vertonen. Gelukkig is veel ongewenst gedrag om te buigen naar gewenst gedrag.

Heeft u hulp nodig bij het gedrag van uw hond of wilt u advies?

Het kan allemaal. Mijn advies is eerlijk, professioneel en ik denk graag praktisch met u mee. Meestal is 1 uur voldoende om u verder te helpen. Voorbeelden van ongewenst gedrag:

Kosten

Afhankelijk van uw vraag kan het consult in de leslocatie of bij u thuis*. De kosten zijn € 40,- per uur. Interesse?

*Als ik bij u thuis kom, dan reken ik reiskosten. De reiskosten zijn € 20,- per uur. Dit bereken ik aan de hand van de routeplanner. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan u.


Onweer en vuurwerk

U laat uw hond uit in het park. Er rent een andere hond zeer angstig en met grote haast voor u langs. Onbereikbaar. Een half uur later komt een eigenaar in paniek aan: of u een hond heeft gezien? Helaas herkenbaar..... Veel honden vluchten weg 'van het enge'. Letterlijk in blinde paniek.

Het kan zijn dat uw hond een vervelende ervaring heeft gehad met vuurwerk. Of dat het hevig onweerde terwijl u niet thuis was. Als u met deze angst niets doet, is de kans groot dat het angstig gedrag van uw hond (in meerdere situaties) toeneemt.

Gelukkig is er veel aan te doen! Het uiteindelijke resultaat is dat uw hond nieuw gewenst gedrag aanleert bij het horen, zien en/of ruiken van onweer en/of vuurwerk.

Belangrijk
Voorzorgsmaatregelen