Rondweg-West 35 -37
9101 BE Dokkum

Aanvullende service van Pootjes


Uitlaatservice

Het kan altijd dat het u een keer niet lukt om uw hond of honden uit te laten?
Dan kan ik u helpen. Ik wil uw hond(en) uitlaten. Dit is dus niet in een groep, maar een lekkere wandeling voor alleen uw eigen hond(en).
NB. ik ben dus geen 'standaard' uitlaatservice, maar deze service is EHBO-hulp :-).

Kosten
Een uitlaatronde kost € 15,00. De reiskosten zijn € 25,- per uur. Dit bereken ik aan de hand van de routeplanner. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan u. 
Woont u in Dokkum, dan reken ik geen reiskosten. 

Wilt u hulp? Neem dan contact op.


Puptesten voor fokkers

Heeft u een nest pups en wilt u de pups laten testen op karakter en match met een nieuwe eigenaar? Dan wil ik dit voor u doen.
Per pup krijgt u een rapport waarin de testresultaten staan en een matchadvies.

Kosten
Per pup reken ik  € 50,00. De reiskosten zijn € 25,- per uur. Dit bereken ik aan de hand van de routeplanner. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan u. 
Woont u in Dokkum, dan reken ik geen reiskosten. 

Wilt u mijn hulp? Neem dan contact op.


Nieuwe pup?

Het is hartstikke lastig om een goed adres te vinden waar uw pup is gefokt. Dit merk ik ook op de hondenschool /gedragstherapie waar mensen 'in de valkuil' van een broodfokker** zijn gelopen. En heb je een goed adres, wat is dan de juiste pup voor u(w gezin)?
Immers, alle puppen zien er schattig uit. Maar karakterverschil is er zeker! In het verleden heb ik voor eigenaren pups uitgezocht tot volle tevredenheid :-).

Samen met u wil ik met u zoeken naar een adres en/of een pup voor (en met u) uitzoeken.

** In de buurt van Damwald/de Falom/Feanwald zit ook een (heel netwerk van) broodfokker(s). Daar komen veel honden vandaag. De fokker adverteert onder verschillende woonplaatsen. Wilt u meer info hierover, stuur mij dan een mailtje.

TIP: Het is altijd verstandig om iemand langer te volgen op marktplaats. Zo ontdekt u dat er geregeld 1 nest pups staat, maar van allerlei soorten honden (boomers, beagles, labradors, stabys, etc).

Kosten
Dit is afhankelijk van de zoekopdracht. Ik spreek met u een vast bedrag af zodat wij beiden weten waar we aan toe zijn.

Wilt u mijn hulp? Neem dan contact op.