Speel-o-theek
 
DSC03639Voor hond, kat en konijn
Denkspellen zijn best duur. En van te voren weet u niet of uw dier het spel leuk vindt en leuk blijft vinden. Daarom is er de speel-o-theek. U kunt denkspellen lenen en uitproberen. En de spellen zijn voor ieder dier, van pup/kitten tot het oude(re) dier.  
 
Dieren vinden denkspellen leuk
* het versterkt de band met u als eigenaar
* een dier wordt geestelijk moe. Hersengymnastiek voor uw dier
* dieren leren zelf om creatief bezig te zijn
* dieren durven initiatief te nemen
* het is een goede bezigheid bij het herstel na een operatie of ziekte  
 
Waar en wanneer?

DOKKUM
Iedere lesavond in de leslocatie* in Dokkum van 18.50 uur tot 19.00 uur of op afspraak (even bellen of e-mailen met mij). De lesavonden zijn op maandag, dinsdag en woensdag. 

* De leslocatie is Holwerderweg 11 in Dokkum. Dit is het oude Aerosolterrein. Dit is nu in gebruik genomen door de Fitnessfabriek, Kooistra.com, Pootjes en v.d. Veen autorijschool. Als u voor het gebouw staat, is het rechterhek de ingang naar mijn leslocatie. Op het terrein van de leslocatie hangt een groot grijs spandoek van www.pootjes.org / hondentraining.
 
Gerekend vanaf de rotonde naar de Holwerderweg is het ongeveer na 15 meter rechtsaf. Gelijk na de Ford dealer is rechts een bushalte. Hierna de oprit naar de Ford dealer en gelijk hierna de oprit naar de leslocatie. De leslocatie is helemaal achteraan op het terrein: de middelste "garagebox".
 


FRANEKER20170620 191105
Ook in Franeker kunt u spellen lenen!
Met de dierenarts in Franeker werk ik samen. Een heel groot deel van de spellen kunt u bij de dierenarts in Franeker huren. De site is: http://www.dapnoordwestfriesland.nl/

 

 
 

Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top