Holwerderweg 11
Dokkum

Spellen

De onderstaande spellen zijn te leen. Wilt u graag een bepaald spel, dan hoor ik dit van u.
Hoe meer * hoe moeilijker het spel.        
 
Miracle puzzel. **
Voor hond en kat.
In veel plastic bakjes kunt u onder en in elkaar brokjes verstoppen. Hoe meer bakjes u gebruikt, hoe moeilijker het is om alle brokjes te vinden.
 
MixMax - A ** tot *****
Voor hond en kat.
Onder het dopje verstopt u een brokje. U kunt alle MixMaxpuzzels aan elkaar koppelen (A - B - C) waardoor het nog moeilijker wordt. Let op met honden dat ze de dopjes niet opeten!
 
MixMax - B *** tot *****
Voor hond en kat.
De B-versie is moeilijker dan de A-versie. Een aardige uitdaging voor uw hond en kat. Let op met honden dat ze de dopjes niet opeten!
 
MixMax - C **** tot *****
Voor hond en kat.
De C-versie is een echte uitdaging voor uw hond of kat. En als het makkelijk gaat worden, kunt u de MixMaxpuzzels aan elkaar gaan koppelen. Let op met honden dat ze de dopjes niet opeten!
 
Jigsaw glider *
Voor hond en kat.
Dit is een leuk en makkelijk spel voor ieder dier. Zowel het paarse als het groene gedeelte kunnen heen en weer schuiven.
 
Slow-bowl feeder. *
Voor hond.
Ook wel dé anti-schrokbak. Gewoon brokjes in gooien en eten maar. Alleen er wordt nu rustig gegeten. In vele vormen en kleuren is de bak te koop. De voerbak kost € 25,-. De bak is niet geschikt voor puppies en honden met een korte snuit. Leuk om uit te proberen of het bevalt via de speel-o-theek.
 
De hondenpoot *
Voor hond en kat.
U kunt onder de draaischijf en de schuifbakjes de brokjes verstoppen. Stevig materiaal.
 
Treat triad ** tot ***
Voor hond en kat.
Eerst moet de rode draaischijf van het spel worden gedraaid en dan kan de hond via de gele klepjes de brokjes zoeken.
 
Doggy blocks spinner **
Voor hond.
Eerst de vierkante blokjes eruit en brokjes zoeken en dan draaien om de brokjes in de gaten te vinden.
 
Ying-yang-yum **
Voor hond en kat.
Eerst de ronde dopjes eruit en dan de schuiven opendraaien om nog meer brokjes te vinden.
 
Twist-it ** tot ***
Voor hond en kat en konijn.
Het leuke draaispel. In ieder vakje legt u brokjes. U begint met 1 laagje, gaat dit goed, dan kunt u het opbouwen naar 3 lagen.
 
Smarty * tot ***
Voor hond en kat en konijn.
U kunt dit spel op 4 manieren gebruiken. Van simpel een brok neerleggen en zoeken tot zoeken onder de groene botjes en ook met een schuif erbij om het nog lastiger te maken.
 
Pipolino * tot **
Voor hond en kat en konijn.
Een mooi spel! Stevig en het rolt zacht dankzij de rubberen bandjes. Als u minder gaatjes open draait, hoe moeilijker het is om er brokjes uit te rollen. Via de zijkant kunt u makkelijk de pipolino vullen.
 
Activity board * tot ***
Voor kat en konijn.
U doet de brokjes in de verschillende potjes en tussen de obstakels. Gewoon laten denken hoe de brokjes gegeten kunnen worden.
 
Senses * tot ***
Voor kat.
De tunnel kunt u op verschillend manieren aan elkaar klikken. Ook kunt u de tunnel open of dicht laten. U kunt er brokjes, maar ook een bal of speelgoedmuis in verstoppen.
 
 Dog Tornado * tot ***
Voor hond en kat en konijn.
Het leuke draaispel. In ieder vakje legt u brokjes. U begint met 1 laagje, gaat dit goed, dan kunt u het opbouwen naar 3 lagen. Door middel van een 'botje' wordt het moeilijker gemaakt.
 
Dog Twister ***
Voor hond en kat.
Onder een 'taartpunt' ligt een brokje. De taartpunt wordt geblokkeerd door het plastic botje aan de rand. Eerst moet het plastic botje worden verwijderd en dan kan de draaipunt draaien. Het spel kan ook zonder botjes worden gespeeld.
 
Dog Casino ***
Voor hond en kat.
In het schuifje liggen brokjes.De schuif is geblokkeerd door het plastic botje bovenop. Eerst moet het plastic botje worden verwijderd en dan kan de schuif open. Het spel kan ook zonder botjes worden gespeeld.
 
Dog treat maze *
Voor hond en kat.
Bovenin  worden brokjes gestopt. Door het draaien vinden de brokjes hun weg naar de 2 gaten in de zijkant.
 
Dog brick * tot **
Voor hond en kat.
Onder de schuifjes aan de zijkant worden brokjes verstopt. Door de schuifjes te verplaatsen vindt het dier het brokje. Door sommige of alle schuifjes vast te zetten met de kunststof botjes wordt het spel moeilijker.