Holwerderweg 9d
9101 PA Dokkum

Goed huis gezocht voor Floki

<< terug
21 maart 2021


Floki is een doodle teefje van 1,5 jaar jong. Geboren 31 oktober 2019. Bij de fokker wonen zowel vader als moeder. Floki is als pup verhuisd naar een lief gezin. Helaas is ze bij de fokker terug gekomen omdat haar bazen in echtscheiding liggen. Ze is ontzettend lief, altijd blij en enthousiast. Floki raakt snel overprikkeld in een druk huishouden. Bij de fokker is ze niet gelukkig en niet op haar plaats.
Floki kan met kinderen, andere honden en katten. Ze is wel erg enthousiast naar kinderen en vergeet dan dat ze voorzichtig moet doen….

Ze heeft niet veel geleerd. Ze kent zit, poot en hier komen. Met haar 1,5 jaar is Floki een hond met veel energie. Ze kan nog wel eens aan de lijn trekken. Als ze lekker is uitgelaten met een goede wandeling of naast de fiets, komt ze heerlijk bij je op de bank liggen voor een uitgebreide knuffelsessie.

Voor Floki zoeken we een huishouden met enige rust. En dat ze naast veel liefde ook iedere dag lekker wordt uitgelaten en er met haar wordt gespeeld. Los lopen gaat goed mits je een band met haar hebt opgebouwd. Het “alleen thuis zijn” zal moeten worden geoefend.

De vacht verhaart, dus deze heeft verzorging nodig: wekelijks een borstelbeurt en af en toe naar de trimmer.

Voor Floki wordt een herplaatsbedrag gevraagd.

Heeft u interesse? Stuur een email naar info@pootjes.org