Holwerderweg 9d
9101 PA Dokkum

Cyperse kater zoekt nieuw thuis

<< terug
13 april 2022

Namens een klant plaats ik onderstaande. Ik zet alleen de info op mijn site. Verder verwijs ik naar Samantha, de eigenaresse. 

Ik ben op zoek naar een liefdevolle thuis voor mijn ex-kater , genaamd Terror. 


Terror is een aanhankelijke en ontzettend lieve kater. Hij gaat graag even naar buiten om zijn behoefte te doen, om vervolgens weer lekker binnen te zitten. Soms gaat hij er even op uit om te jagen, maar hij is toch echt het liefst binnenshuis. 

Terror kan goed overweg met andere katten én honden en hij vind het heerlijk om af en toe te spelen. Hij kan wel slecht omgaan met veranderingen (nieuwe dieren binnen het gezin) 

Ik ben op zoek naar iemand die Terror de liefde en aandacht, maar bovenal de speciale verzorging kan bieden die hij nodig heeft. Vanwege mijn financiele situatie is dit laatste voor mij niet op te brengen. Terror heeft van kleins af aan nog nooit brokken gegeten. Hij is hiervoor opgenomen geweest bij de dierenarts, ook zij krijgen het niet voor elkaar. Terror krijgt om deze reden meerdere keren per dag Carnibest en/of koolvisfilet. Hij eet absoluut niks anders. Ja, nu en dan krijgt hij natvoer/blikvoer. Dit vindt hij ook heel lekker. 

Ik heb Terror eerder geprobeerd te herplaatsen, maar mensen denken dat hij gewoon verwend is en zeggen dat ze hem wel aan de brokken krijgen. Dit weerhoudt mij ervan om hem aan iemand toe te vertrouwen. 

Graag zou ik eerst kennismaken alvorens ik Terror zomaar meegeef.

Samantha  / Dokkum
06 57541422