Honden zijn prachtige wezens
Helaas gaat de communicatie tussen eigenaar en hond niet altijd zonder problemen en kunnen de dieren ongewenst gedrag vertonen. Gelukkig is veel ongewenst gedrag om te buigen naar gewenst gedrag. 

Heeft u hulp nodig bij het gedrag van uw hond of wilt u advies? 
Het kan allemaal! Mijn advies is eerlijk en ik denk graag praktisch met u mee. Meestal is 1 uur voldoende om u verder te helpen.

Voor
Yvon Theo bal 2 aangepastbeelden van ongewenst gedrag 

* agressie of angst naar mensen
* agressie of angst naar andere honden
* trekken aan de lijn
* angst voor situaties of geluiden
* onzindelijkheid
* niet alleen kunnen zijn (blaffen/janken, vernielen)
* alles wat u graag anders wilt zien :-) 

Klantreactie
Een klant wilde weten of ze een hond wel of niet moest houden. En hoe dan verder? Zie hieronder haar reactie:  "Nogmaals dank voor je aanpak, vakkundigheid en advies. Je hebt me niet ergens ‘in’ gepraat maar de nodige objectieve raad gegeven. Waar mogelijk/nodig zal ik je zeker aanbevelen!" Zie meer bij Ervaringen gedragstherapie honden

Waar en kosten
Een uur les kost € 40,- per uur. De privéles kan bij mij in de leslocatie* in Dokkum of bij u thuis. Afhankelijk van uw vraag kan het consult in de leslocatie of bij u thuis, dan reken ik reiskosten. De reiskosten zijn € 20,- per uur. Dit bereken ik aan de hand van de routeplanner. Eventuele parkeerkosten reken ik door aan u. Interesse? 

* De leslocatie is Holwerderweg 11 in Dokkum. Dit is het oude Enna Aerosolterrein. Dit is nu in gebruik genomen door de Fitnessfabriek, Kooistra.com, Pootjes en v.d.Veen autorijschool. Op het terrein hangt een groot grijs spandoek van www.pootjes.org / hondentraining. Als u voor het gebouw staat, is het rechterhek de ingang naar mijn leslocatie. Gerekend vanaf de rotonde naar de Holwerderweg is het ongeveer na 15 meter rechtsaf. Gelijk na de Ford dealer is rechts een bushalte. Hierna de oprit naar de Ford dealer en gelijk hierna de oprit naar de leslocatie. De leslocatie is helemaal achteraan op het terrein: de middelste "garagebox".
Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top